Jelentkezz fellépőnek!

Idén sem csökkent a megkeresések száma a feltörekvő előadók irányából fellépés ügyben. Sőt!

Igyekszünk minden évben beválasztani néhány ígéretes tehetséget az Alfa programjába, de olyan mennyiségű megkeresést kapunk, hogy csak a jelentkezők töredékének tudunk lehetőséget adni.

Mivel nem szeretnénk, ha a bemutatkozás lehetősége csak rajtunk múlna, ezért úgy döntöttünk, hogy a vállalkozó szellemű zenekarok számára idén is megadjuk a Facebookos beszavazás lehetőségét, azaz a közönségnek idén is lesz lehetősége bejuttatni az Alfára egy-egy szimpatikus bandát.

Olyan feltörekvő tehetségek, vagy tehetséges bandák jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, nagy lehetőség lenne számukra az Alfa Fesztivál valamelyik színpadán bemutatkozni.

Ahogy azt fent már írtuk, a jelentkezők közül a közönség fogja kiválasztani stílusonként azt az egy-egy előadót, aki útiköltség térítés, valamint ingyen bérlet fejében felléphet majd az Alfa adott stílusú színpadán.
Amennyiben szeretnéd Te is megmérettetni magad, a következő a dolgod:

Küldd el nekünk jelentkezésed 2017. április 9. 18:00-ig a Facebook-on üzenetben vagy az info@alfafesztival.hu-ra.

Fontos, hogy csak a saját bandádat/ magadat nevezheted, és az üzenet tartalmazza a következőket:
– a jelentkező fellépő pontos nevét
– a telefonos elérhetőségét
– stílustól függően: az „Alfa élőzene”, „Alfa DJ” vagy „Alfa hiphop” megjegyzést
– egy jó minőségű zenei felvételt

Április 11. és május 2. között egy nyilvános szavazáson (amit mi indítunk a Facebookon a jelentkezők neveivel) a közönség szavazza majd meg, hogy kit szeretnének leginkább látni az Alfa Fesztiválon.

Eredményhirdetés május 7-én.