Egyetemisták! Főiskolások!

2017-ben is jön az Alfa! Még szélesebb zenei skála, még több fellépő, még ütősebb buli három napba sűrítve. És a legfontosabb!  2017-ben is van háromszáz darab ingyen bérletünk a számotokra! Igen, jól értitek! Háromszáz darab teljes értékű ajándék bérletet adunk annak az egyetemnek/főiskolának, ami megnyeri játékunkat a Facebookon.

A szabály nagyon egyszerű: Március 08. és 29. között az Alfa Fesztivál eseményén belül indított szavazáson szavazzatok arra az egyetemre/főiskolára, akinek szívesen adnátok 300 db tiszteletjegyet a 2017-es Alfára.

A szavazást 2017. március 29-én éjfélkor zárjuk. A legtöbb szavazatot kapott felsőoktatási intézmény hallgatói április 5-én 12:00-tól regisztrálhatnak a www.alfafesztival.hu oldalon. Az 300 bérlet odaítélése a regisztráció sorrendjében történik. A bérletet a helyszínen, a rendezvény bármely napján, az előzetes regisztráció alkalmával megadott, a nyertes felsőoktatási intézménybe szóló, érvényes, saját névre szóló diákigazolvány és személyi igazolvány bemutatásával lehet átvenni.

Mutasd meg az Alfa Fesztivál programját minél több ismerősödnek! Szavazzatok és kezdjük együtt a nyarat az Alfán!