Pályázati felhívás az Alfa Fesztivál Civil Falujában való megjelenésre

Az Alfa Fesztivál rendezvényen 2017-ben is kialakításra kerül a Civil Falu, mellyel a napközbeni programokat szeretnénk színesíteni.

 

A megjelenő szervezetek interaktív programokat és aktív részvételi lehetőséget kínálnak az Alfa Fesztivál látogatóinak. Elősegítik a civil élet, civil munka rejtelmeibe való belelátást, a civil életérzés kipróbálását.

Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek az Alfa Fesztiválon önmaguk jobb megismertetése, bemutatása, saját szolgáltatásaik népszerűsítése, működésükkel kapcsolatos információk továbbítása céljából kívánnak megjelenni. Ezen szervezetektől a megjelenés mellett elvárjuk egy vagy több olyan programötlet benyújtását, amely a Fesztivál minél több résztvevőjét minimum a 11:00-18:00 óra közötti időintervallumban leköti.

A sikeres pályázók részére a megjelenéshez szükséges alapvető infrastruktúrát (egységes méretű és megjelenésű sátor, 230 V áramellátás, 1 szett sörpad) a szervező biztosítja.

 

Elsősorban olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik az egészségüggyel, sporttal, egészségmegőrzéssel, környezetvédelemmel, természetvédelemmel, ifjúsággal, hagyományőrzéssel, szórakoztatással, kikapcsolódással, kultúrával foglalkoznak.

 

 

A pályázat kiíró egyénileg megjelenési díjat határozhat meg.

 

Fesztivál időpontja: 2017. 06. 02-05.

Fesztivál helyszíne: Várpalota

További információ: info@alfafesztival.hu

Pályázat beadási határidő: 2017.05.15.

Eredményhirdetési határidő: 2017.05.20.